Новини

РОМПЕТРОЛ ПОДАРИ ПЪРВИЯ СКУТЕР ХОНДА ОТ ЛЯТНАТА СИ ПРОМОЦИЯ(18 Авг. 2017)

Share this page on:

София, Георги Георгиев от София е първият щастлив клиент на Ромпетрол България, който спечели една от големите награди от Лятната промоция „Лятото е подарък. Зареди за още“. Георги ще кара перфектния градски скутер Honda PCX 125, който комбинира отлично представяне и уникален стил.

Ромпетрол България стартира лятната си промоция „Лятото е подарък. Зареди за още“ на 17 юли 2017 г. В рамките на кампанията клиентите могат да спечелят три големи награди - 2 скутера Хонда 125 PCX и едно АТВ TRX 420 TMD. Промоцията включва още над 16 500 по-малки летни награди за клиентите – безалкохолни напитки, кафе, ароматизатори за автомобил, безплатно гориво. Всеки клиент, който зареди минимум 15 литра бензин или дизел в бензиностанция Ромпетрол в страната може да се включи в кампанията.

Още две големи награди и хиляди малки летни награди очакват клиентите с късмет в Ромпетрол. Червеното АТВ ХондаTRX 420 TMD и перленочерния скутер Хонда 125 PCX ще бъдат изтеглени на лотариен принцип в присъствието на нотариус измежду всички клиенти, които са се включили в томболата на лятната промоция за 2017 г.

Следващите тегления на големите награди ще се състоят в края на август и втората половина на септември 2017 г. Общите условия на промоцията може да прочетете тук.