Газови бутилки

Вашият независим източник на енергия!

Чрез Rompetrol Gas, The Rompetrol Group предлага на своите клиенти газ пропан-бутан за различни потребителски сегменти: домакинства (отопление и битови нужди), индустрия, транспорт, търговия на едро и дребно, като има за цел да отговори на нуждите на всеки един сегмент чрез осигуряването на качество и удобни локации. В България Rompetrol предлага газ пропан-бутан чрез своята мрежа от бензиностанции за транспортни и битови нужди.

Гарантирана безопасност

Пропан-бутанът за газовите бутилки е смес от бутан, който осигурява всички предимства, свързани с природния газ. По този начин се осигурява незабавен контрол на подаването на топлина и например готвенето на газов котлон се осъществява по същия начин, както при използване на други топлинни източници.

Не замърсява околната среда

В допълнение на всичко, казано по-горе, емисиите на въглероден диоксид са минимални, тоест горивото не действа агресивно на околоната среда.

Цялостни решения

На международно ниво Rompetrol Gas предлага продукти за домакинствата, малките индустрии и сферата на услугите, от бутилки за домакинството, LPG резервоари до газови бутилки за автомобилите, покривайки по този начин цялата гама от ефективни решения, неоходими за всеки тип домакинство или компания.

Национално покритие в Румъния

Със своето национално покритие в Румъния Rompetrol Gas осигурява зареждане на бутилки чрез около 8 000 обекта, както и чрез веригата си от бензиностанции. Повече информация относно цялостните LPG решения на Rompetrol, можете да получите на:usretail.rgs@rompetrol.com.