Rompetrol
Presa
Ромпетрол България открива поредна бензиностанция от веригата си в Дупница

Станцията е стъпка напред от амбициозната програма за развитие на Ромпетрол България

 

На 11ти октомври, Ромпетрол България откри официално най-новата си бензиностанция в град Дупница. Тя е изпълнена изцяло в рамките на Ромпетрол концепцията за изчистена и модерна визия.

Лентата прерязаха ритейл и маркетинг директорът на KMGI за България, Молдова, Грузия и Румъния – Владислав Руснак, Ивайло Трендафилов – изпълнителен директор и Айдън Медетбаев – финансов директор на компнията за България.

„С придобивката на тази нова бензиностанция, компанията продължава да развива своята мрежа. Сигурен съм, че гражданите на Дупница и хората, които минават транзитно през града,  ще имат възможност да използват горива с най-високо качество и да получат обслужване на най-високо ниво. Пожелавам екипът на тази бензиностанция да има винаги високи продажби”, каза Владислав Руснак.

Водосвет за здраве и благоденствие отслужи архиерейският наместник на Дупнишка духовна околия – отец Георги Паликарски.

 „Ромпетрол България изпълнява своя амбициозен план за развитие с пълна сила през 2019 г. Нашата програма включва екстензивно и интензивно развитие – увеличаване броя на нашите бензиностанции в страната, заедно с прогресивно ребрандиране на съществуващите обекти, за да предоставим ново ниво на изживяване на клиентите си.

Следвайки стратегията на KMG International Group, ние вече ребрандирахме външно повече от 70% от веригата бензиностанции. Тези станции са построени изцяло според най-новата концепция на Групата.“, каза г-н Ивайло Трендафилов, Изпълнителен директор на Ромпетрол България ЕАД.

Програмата за развитие включва активно разрастване и модернизация в следващите години. Като част от KMGI Group, Ромпетрол България планира пълно ребрандиране на мрежата в рамките на следващата 1 година, успоредно с увеличаване броя на бензиностанциите.

„Искаме да дадем възможност на повече клиенти да използват нашите висококачествени горива и услуги в страната. Затова развиваме активно мрежата си и се стремим към по-голям пазарен дял.“, добави г-н Трендафилов.

Ромпетрол България поставя силен фокус върху качеството, което предоставя на българския клиент. Първокласните горива с марката Ефикс са добре познати на пазара заради ненадминатите си качества. Продуктите са създадени с оптимална комбинация от добавки и активни съставки, като осигуряват не само почистване на клапаните и инжекторите, но също намаляване консумацията на гориво и подобряване представянето на двигателя.

Ромпетрол България ще отделя специално внимание на обслужването на клиентите, като планира постоянно повишаване нивото на удовлетвореност на клиентите и качеството на изживяването на клиента с марката.